Welkom bij Fysiotherapie Praktijk Heukelum

Op deze website wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden die de praktijk in Heukelum wellicht voor u heeft. Het is een kleinschalige praktijk met daardoor vanzelfsprekend altijd een persoonlijke benadering. Alles wat onder de reguliere fysiotherapie valt kunnen wij bieden, met als toevoeging Manuele Therapie (methode Utrecht), Sportfysiotherapie /Sportrevalidatie en Echografie van het bewegingsapparaat.

Ruime openingstijden, geen wachtlijst en maximale aandacht zorgen voor een optimaal behandelresultaat.

In de praktijk is Fred Schwebke werkzaam, die uw probleem aan het bewegingsapparaat (denk hierbij aan klachten van spieren, pezen en gewrichten, pijnklachten of aan revalidatie na een operatie) op een ‘no nonsense’ manier, samen met u wil oplossen. Niet meer, niet minder.

In tegenstelling tot veel andere fysiotherapeuten behandelt hij één patiënt tegelijk. Deze krijgt dus de volle aandacht. Door de intensieve behandelmethode kunt u rekenen op meer resultaat in minder behandelingen.

Vanuit zijn visie dat ieder mens uniek is met zijn eigen specifieke problemen, biedt hij als fysiotherapeut een doelgerichte diagnose en behandeling. Hierbij maakt hij gebruik van zijn kennis en meer dan 30 jaar ervaring.

Onze specialisaties

Fysiotherapie - Manuele therapie - Sportfysiotherapie - Echografie

— Fred Schwebke